difeny: Adidas Yung-96 Schoenen

Adidas Yung-96 Schoenen


25 Dec 2019 at 06:53pm
Het nieuwe Adidas Yung Dames/Heren -silhouet van adidas is het perfecte model voor Three Stripes-fans die zich niet volledig hebben toegelegd op de trendy chunky sneakerlook. Hoewel het nog steeds een "dad-schoen" -sfeer heeft, is de algehele bouw een beetje slanker dan modellen zoals de Yung-1 of de adidas Yeezy 500. Later deze maand laat het Trefoil-merk een driedelige set van 96's vallen die komen versierd in voornamelijk Fall-ready kleurenschema's, elk met een heldere flits van kleur als hun focuspunt.Twee van de variëteiten maken gebruik van een oogverblindend neon groen, terwijl het derde deel van deze capsule een herfstvriendelijke sinaasappel heeft. Een duurzaam bovenwerk van mesh en versterkte nubuck-overlays zorgen voor een levensstijlconstructie die is gebouwd om lang mee te gaan.

Shaggy blauw suède en glad grijs suède komen samen in harmonie op de uitgebreide overlays van de bovenkant en de gele bies op de afbeelding met drie strepen op de middenvoet biedt een zonnig detail. Hoewel de witte tussenzool een vertrouwde vorm biedt, introduceert de buitenzool een nieuw scherp getand ontwerp dat een interessant extra vleugje textuur biedt.

We waren al in afwachting van een paarse Adidas Yung-96 Bestellen, waarbij Frieza het silhouet aannam als onderdeel van de komende samenwerking met Adidas Dragon Ball Z, maar hadden we zoiets verwacht? De bijgewerkte versie van het Duitse merk over de hardloopschoen uit de jaren 90 verscheen net in een koninklijk kleurenpalet dat een rijk paars van top tot teen aantrekt, met een standaard suède en gaasconstructie die het silhouet opbouwt. Al aangeprezen als een van de beste retro drops van 2018, heeft de adidas Yung-1 zichzelf stevig in de radar geplant voor relevant schoeisel - nu is het gewoon een kwestie van het merk dat doorkomt met de juiste goederen.

De dikke sneakertrend staat deze zomer in brand, en de Three Stripes hebben bijgedragen aan het aanwakkeren van de vlammen met opvallende releases zoals de Kopen Adidas Yung-1 en de door Kylie Jenner goedgekeurde adidas Falcon. Dat is echter niet alles wat ze hebben gekookt, want de YUNG-96 - een aangepaste versie van de YUNG-1 - zal morgen vallen. Hoewel de schoen dezelfde meerstijl met meerdere panelen en agressieve tussenzooldetails heeft als de YUNG-1, biedt hij ook een iets slanker uiterlijk aan klassieke retro-stijl, zodat de drager niet verplicht is om de volledige "dad-modus" in te schakelen.

www.indsnkr.com

Add comment


Guest are not allowed to add blog comments. Please sign in.

Rate


Your rate: 0
Total: 0 (0 votes)