Brandon: adidas kondigt de release aan van FUTURECRAFT 4D, officieel gebruikmakend van de toekomst van sportprestatieschoenen

adidas kondigt de release aan van FUTURECRAFT 4D, officieel gebruikmakend van de toekomst van sportprestatieschoenen


19 Jan 2018 at 02:04am
Vandaag kondigt adidas de officiële release aan van FUTURECRAFT 4D, 's superstar adidas heren werelds eerste high-performance hardloopschoen met tussenzolen vervaardigd met licht en zuurstof met Digital Light Synthesis.

FUTURECRAFT 4D is een bloei van adidas FUTURECRAFT - de reis van het merk om de toekomst van vakmanschap te definiëren door nieuwe technologie, ontwerp en samenwerking te verkennen om het beste te bieden voor elke atleet.

De introductie van FUTURECRAFT 4D, die in april 2017 voor het eerst in beperkte aantallen werd vrijgegeven als een bewijs van concept voor vrienden en familie, zal op 18 januari worden gelanceerd in de regio New York City, via Consortium-winkels KITH, Packer en SNS.

De FUTURECRAFT 4D-tussenzool is ontworpen op basis van de uitgebreide bibliotheek met gegevens over het rennen van sporters en is vervaardigd met de Digital Light Synthesis-technologie van CARBON. Het is een enkel onderdeel met nauwkeurig superstar adidas zwart ontworpen zones die inspelen op verschillende behoeften van het lopen, zoals voortstuwing, demping, stabiliteit en comfort. De tussenzool bestaat uit meer dan 20.000 stutten die individueel kunnen worden afgesteld om meer controle te krijgen over de energieretour die voor een specifieke functie vereist is. Deze stutten vormen drie belangrijke prestatiezones:

    Heel Zone: Roostergeometrie ontworpen voor geoptimaliseerde demping en absorptie van de eerste hielen.
    Overgangszone: Naadloos brugontwerp zorgt voor een soepelere overgang van hiel naar teen, met zijwanden die de loper ondersteunen en begeleiden door de loopcyclus.
    Zone in de voorvoet: structuur die is ontworpen om renner vooruit te stuwen.

adidas slippers dames sale Bovendien biedt de unieke open structuur van de tussenzool de hardloper betere ademende eigenschappen. Primeknit-bovenkant voegt naadloos comfort toe door een sokachtige pasvorm en kunstmatige ventilatiezones, terwijl Continental buitenzolen voor optimale grip zorgen.


Add comment


Guest are not allowed to add blog comments. Please sign in.

Rate


Your rate: 0
Total: 0 (0 votes)